Meld je aan voor de creatieve workshop Jongens Handballen!

Wat zijn de verschillen tussen jongens en meisjes? Hoe kun je jongens het best benaderen en waar liggen hun interesses? Interessante vragen waar verenigingen veel van kunnen leren. De antwoorden worden gegeven door onderwijskundige Henno Oldenbeuving tijdens de interactieve workshop Jongens Handballen op 9 juni.

Daarnaast wordt er kort stilgestaan bij de successen die het project Jongens Handballen heeft geboekt. De lancering van de website www.handbalhelden.nl, met de Handball Bootcamps voor jongens tussen 11 en 14 jaar als belangrijkste concept. Een groot succes, gelet op het enthousiasme van de vele deelnemende jongens en de ledenwinst die we momenteel binnen deze doelgroep boeken.

Volgend seizoen 2018-2019 krijgt het project natuurlijk een vervolg. Graag willen we met de betrokkenen, zoals verenigingen en trainers, vooruitblikken op komend seizoen. Hoe kunnen we Handbalhelden nog succesvoller maken? In creatieve workshop gaan we aan de slag met de activiteiten voor seizoen 2018-2019.

Meld je nu aan voor de workshop “Jongens Handballen!” die plaatsvindt op zaterdag 9 juni van 13:00 – 15:00 uur in sporthal De Maaspoort in De Bosch. Aanmelden voor deze workshop kan door even een mailtje te sturen naar jongenshandbal@handbal.nl met daarin je naam en van welke vereniging je bent. Uiteraard kunnen er van één vereniging meerdere personen deelnemen.

Strong Men Handball Bootcamp
Let op; er is tussen 12:15 en 14:15 uur ook weer een Strong Men Handball Bootcamp in de zaal. Komen de jongens van jullie vereniging (en hun introducés) ook mee? Meld deze dan wel vooraf even aan via www.handbalhelden.nl

Vrijkaart
Alle deelnemers aan de workshop ontvangen een vrijkaart voor de interland van de Oranjeheren, die om 16:00 uur begint. Het Nederlands Herenteam neemt het in de WK-playoff op tegen Zweden. Dat belooft een mooie wedstrijd te worden.

We hopen op 9 juni velen van jullie te mogen begroeten!