Inschrijving voor Olympic Moves 2018-2019 is geopend

De inschrijving voor Olympic Moves 2018-2019 is geopend.

Olympic Moves laat scholieren tussen de twaalf en negentien jaar kennismaken met diverse vormen van sport en laat hen het plezier van samen sporten beleven. In een sfeer van Olympische waarden en passend bij de belevingswereld van jongeren kunnen zij zich via Olympic Moves fysiek, maar ook sociaal verder ontwikkelen.

Er doen inmiddels ruim driehonderd middelbare scholen aan mee, wat bijna de helft is van alle scholen in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat het programma jongeren enthousiast houdt voor sport en hen - door samen te sporten - onvergetelijke en fijne momenten bezorgt.

Olympic Moves, een initiatief van de KVLO, NOC*NSF en Coca-Cola Nederland, is sinds 2003 uitgegroeid tot de grootste schoolsportcompetitie van ons land.

Bekijk hier alvast de instructies voor deelname omtrent Olympic Moves. Onder andere over inschrijven, mogelijkheden om tijdens het schooljaar naar andere regionale finales over te stappen, afmelden voor regionale finales, etc. Door deze richtlijnen aan te houden proberen we de schoolsportcompetitie voor iedereen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie vind je op: https://www.kvlo.nl/olympicmoves.html

Aanmelden kan tot en met vrijdag 2 november aanstaande. Bekijk goed het algemeen reglement voorafgaand aan deelname!