Ook dit seizoen kun je aansluiten bij een GOALCHA workshop!

“Inspirerend en nuttig!”, “Ideaal voor de gymles.”, “Ik wil er direct mee aan de slag!” waren veelal de reacties van beweegaanbieders die afgelopen seizoen deel hebben genomen aan één van de door het NHV verzorgde GOALCHA workshops. Verspreid over het land hebben 7 workshops plaatsgevonden waar in totaal 140 enthousiaste deelnemers, van handbaltrainer tot buurtsportcoach, bij aanwezig waren. Zij ervaarden GOALCHA als toegevoegde waarde voor hun beweegprogramma’s en trainingen.

Ook in het seizoen 2018-2019 zullen er in het land weer GOALCHA-workshop aangeboden worden aan buurtsportcoaches, vakleerkrachten, combinatiefunctionarissen, trainers en alle andere beweegaanbieders.
In samenwerking met Team Sportservice provincie Utrecht organiseert het NHV de eerste workshop GOALCHA van het seizoen in Vianen bij Utrecht!

Wat is GOALCHA?
GOALCHA is een andere manier van spelen met een bal! Het draait allemaal om de GOALCHA-bal. Een zachte bal met vele voordelen;  makkelijk te vangen, makkelijk vast te pakken en het bevordert samenspel want stuiteren kan niet!
Het concept richt zich op samen plezier beleven, op je eigen niveau mee kunnen doen en je op verschillende vlakken ontwikkelen (zoals balvaardigheid, samenspel, mikken, treffen, jongleren). Iedereen kan meedoen, onafhankelijk van leeftijd, geslacht, motorische en technische vaardigheden.

Eenmaal de workshop in Utrecht gevolgd kun je direct aan de slag tijdens de Nationale Sportweek!
Na afloop krijg je een bal, handleiding met oefeningen en een set leskaarten waar kinderen zelf mee aan de slag kunnen. Onder de deelnemers verloten we ook nog eens 4 tassen met 10 GOALCHA-ballen! Daarnaast is er de mogelijkheid om meer ballen te lenen bij Team Sportservice.

Afhankelijk van de opgave vindt de workshop woensdagmiddag om 29 augustus of 5 september plaats van 16.00 – 18.00 uur, in sportcentrum Helsdingen in Vianen.
Meld je hier aan voor de gratis workshop, vol=vol!

Wil je iemand meenemen? Geen probleem! Laat het weten in het aanmeldformulier.
Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via Jeugdhandbal@handbal.nl.
Op de hoogte blijven van GOALCHA? Volg ons op Facebook > @GOALCHA.NL.